05 February 2011

IniAnwarHadi - ewwww

mengharapkan sesuatu yang baru itulah impian aku - Bunkface

incik kupu2 - Bandar tasik selatan

big thanks to IR tru his entry....tetibe traffic cik pelangi laju cam speedboat XD

aishh IR...malu cik pelangi IR promote gtu...apa2 pun.thz sbb sudi mention n oso big thanks for willing to come to my kenduri lah.. :)

n here, thz a lot too for those yg visit my blog...nothing much here...x sempat nk update...hihihi
x rajin ngupdate (rosakk bhasa!) blog cam IR....

neway congratz to my dearest cousin on his vlog...suddenly become famous and he is freaking out n was quite nervous of being famous..haha (die ngadu kt cik pelangi :P)
but i know, u can handle ol ur fans....be nice to em dude...biar ada yg menyakiti kita,tp jangan sekali kita mengikuti jejak langkah mereka unt menyakiti manusia lain...byk2 bersabar dan smoga trus success yea dlm pembikinan vlog ko... ^^

nothing much to say... cheers anak pak man! good luck!


4 comments:

Mainur Hasnah said...

datang dari blog IR..
nak tanya kenapa nama pelangimalam?
yg Anwarhadi tu memang gempaklah vlog dy.. pandai gila edit..fluent sangat speaking pun..
btw congrat ye korang bakal ke sdney ye

EL90 said...

mainur : tq :)doa2kan kitorg smoga slmt pegi dan balik :)
neway nma pelangimlm tu ada metaphor die yg tersendiri..
tp klau nk taw scientifically psl pelangimlm ni.
u can read it here http://hijabalam.blogspot.com/2010/12/pelangimalam.html

nadeshiko. said...

sepupu kak azie dh femes.
cepat jer rating die naik.
x sangke jugak amy dibuatnya.
ape2 pun, i wish him all the best.
habaq kat dia, bkn smue org suka kita.
itu realiti hidup dlm dunia.
even nabi muhammad yg baik tu pun ade org x ske, nie kan kita yg manusia biasa.
abah amy always pesan, walaupun org bg kite taik, kita kena bagi org madu. ^_^

p/s ; lps nie kak azie plak yg pemes. haha

Hanim Mahali said...

menjengah dari blog IR.... Salam Perkenalan... ^_^

Tinggalkan Jejak di sini