26 January 2009

Nak berKENALan leh???

Amazing giler hidup aku ari ni...
sumpah amazing...bg pndpt aku je la en...
dr pagi smpai ke malam...thrill btol idop aku ari ni....perghh
Siang tadi g GIANT lg,my mum nak usya orkid...
ok fine..follow jer...
masuk2 giant terserempak dgn mamat semlm...
sumpah meluat giler babi ah...cm ape gik....
ohh aku lupa nk cita psl semlm apa yg tejadi ek....


"semalam...aku p GIANT juga...beli sum stuff la...and then datang satu mamat yang sangat la poyo dan terlebih BAJET kat kitorg..(kat my mum and i la...) datangnye ingat nak bwad ape la en..tanya jalan ke ape...leh trima la jugak klau da x reti bca direction map en...pas tu dia dgn bajetnye face to face ngan mak aku n ckp...

"mak cik,saya nak berkenalan ngan anak makcik yang ni boleh?"
tercengang2 aku dgn mak aku dibuatnye..
"leh x makcik kasi num hp anak makcik kt saya...saya nak berkenalan dengan dia...ada rezki saya nak jadi menantu makcik"
perghhh ayat x bleh blah gila...aku da la tgh badmood...bwad aku nak penerajang dia smpai tong sampah jer....da la dekat jer tong smph dgn tmpt aku berdiri en....
aku da mmg gelak ...sumpah x kawal...aku da cukup sakit hati berdepan dgn kaum2 ADAM ni...
datang lagi seko bawa bala...mmg sakit la...
blum smpt aku bls soalan dia...mak aku jwb pe taw??
"ehh anak makcik ni blaja lg...bkn xnk kasi num hp dia...tp dia da ada calon...sorry la ek.."
kahkahkahkah
mmg style gila ayat mak aku....
x sangka mak aku jawab cm tu...aku da tahap nak ketok mamat tu dgn kasut da...
tp xde la bwad btol2 en...x baik malukan org di khalayak awam...
aku mmg bwad muka jerk aku je la..
pas tu ingatkan mamat tu da paham bahasa..rupa nya belummm...
dia ckp pe lg au...
"eh dik tunggu la dulu...x sudi ke kenalan dgn saya...."
aku cuba menggunakan paralanguage yg di ajarkan dgn sebaik mungkin..
aku bwad muka jerk x sudah...
aku jawab je la..
"xpe la...skang da lewat..nak blk semayang maghrib..x smayang ke ni??"
trus mamat tu tersenyap n blah p tempat len...
wakakakaka
puas ati aku...aku da ckup annoyed..dtg dia nk panaskan lagi...rasakan...
zalya ckp aku ni synical..nini tu sarcastic...
mmg pakej...
"

back to what happened today...

aku sgt lerr xderk mood ri ni...migrain+cuaca amatla panas...dr utara ke selatan...g kuala kedah survey psl trip nk g langkawi en...pas tu g SALA classic...makan...makin style tempat tu..aku tertarik dgn sangkar burung dia...aman gtu..tp aku tempered td sbb panas sgt..xthn...pns gile2 ahhhh...alor star mmg pns k skang...makin panas!

ehh aku taip smpai sni dlu la..nant aku smbung..xde mood...emo plak skang ni...

2 comments:

HoNeYsaH said...

adesss..
still bad mood?
but mmg x ley blah r mamat tuh..
ahahaha..
pecah prut aq bce..

;)

Echolara90 said...

hahah aku pn nk tergelak time tu..tp aku da la tensyen lapaq time tu...da tu plak time tu maghrib..lg aku nk blk cepat..dia leh men tahan2 lak...geram giler kot....psiko gila manusia skang...naseb bek xda pisau kt tgn aku..klau x...aku jadi serial killer kedua kt giant tu... hahahha

Tinggalkan Jejak di sini