01 January 2009

Stress..

hesh tetibe je aku rsa stress...rsa tensyen...xtawu nape...rasa nk ngamok jeee.....cm nk je lempang sape2 ke flying kick sape2 ke...hades...tensyen nya...tensyen w'out reason...hoi cm org gila da aku time ni...klau ada cari pasai time ni mmg sakit ah...!@#$%^&*()_ tensyen!!!
ari ni satu hari asek kemas rumah ngan bwad ielts..x abes2 ielts...disaster tol cuti kali ni...
sem da nk buka ahad ni....heshh xtawu ah cane aku nanti...takut x leh cope....adeh aku ni lom pape da negative...cis btol la....nape cepat sgt lemah smangat ni??hesh tensyen2...mcm2 dlm pala otak aku skang ni...
tgh merencana apa nk bwad esok dan lusa...bila nk packing baju n etc2....aaaarghhhhhh nk eskrim!!tekanan!!!bullshit man....F*** it...hangen x tentu pasal aku ni....grrRR!!!i wish i can hit sum1 rite now...then i'll be ok...huh blah lu ah...lg lma aku ngadap benda alah ni lg bukan2 aku merepek...hesh...psiko aku ni...apa nk jadi weh....

5 comments:

Cik Nine said...

ank pasai pa? sah pasai si DIA tu! Gaduh lagi ka? ka ank duk menci tak beh2 lagi dkt bdk2 kelas ank tu? relax wei. Positive2.

Echolara90 said...

uih na da gadow....hahha kan aku ckp aku stress w'out reason?? aku tensyen ielts aku ni...nk kemas umah lg...kemas brg2 lg...ielts lg...disaster gila cuti aku...cm nk baling2 ja buku ielts aku... :)) rini da ok da...PMS kot... :))
aaa psai budak klas aku tu...da ok kot..cuma ang taw aku cana kan...once terkena susah sket nk baiki hati..cm ngan NES....hahha tp NES tu da dimaapkan da sbb x jmpa dia lma..aku halalkan smua da...ngengenge

Cik Nine said...

aku dh kata swuh buat kerja awai2 ank duk tangguh kan. haa tudia laaa. nie nk marah nie. lani ank kena plan betoi mana satu ank nk buat baru semua smooth balik.

Lord HaSrUL said...

nak pkul org??? wuit...dangerous la... jgn geram sgt... pkul aku je senang kan.... kekekeke... relax la skit...mende 2 nmang ko kene wat pun ielts n homework 2....

Echolara90 said...

hahaha mmg la...da siap da pon...tp smentara nk siap tu yg stress..kue3 da ok da kot la.. :D

Tinggalkan Jejak di sini